Over reVITAre

reVITAre is de alumnivereniging van het Gymnasium Camphusianum te Gorinchem en opgericht tijdens de reünie van 17 oktober 1998. Doelstelling van reVITAre is het bevorderen van het contact tussen het Gymnasium Camphusianum en alle oud-leerlingen en (oud)-docenten. Na enkele jaren radiostilte heeft reVITAre sinds 16 mei 2012 weer een bestuur.

Missie

De missie van reVITAre is het bevorderen van contacten tussen oud-leerlingen onderling en tussen oud-leerlingen en de school. Dit zullen wij in hoofdzaak doen door het organiseren van de vijfjaarlijkse reunie, waarmee de lustra van "ons" Gymnasium altijd feestelijk worden gevierd. Daarnaast worden leden over elkaar en de school op de hoogte gehouden via een nieuwsbrief.
Er is een website waar oud-leerlingen en (oud-)docenten zich kunnen registreren en aanmelden als lid. We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter en LinkedIn. Op deze manier bieden wij de leden een platform hun verbondenheid met de school te uiten. Want als er één school is waar iedereen die er les genoten heeft zich verbonden mee voelt, is het natuurlijk "ons" Camphusianum.