Parkeren op 10 november

  • Posted on: 9 November 2018
  • By: Edwin

Het bestuur van reVITAre adviseert om komende zaterdag zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar de reünie te komen. Het station van Gorinchem bevindt zich op loopafstand van de school (Vroedschapstraat 11). Voor de autorijders onder ons heeft het bestuur hieronder een aantal parkeermogelijkheden op een rijtje gezet.

  • Parkeerterrein Belastingdienst Gorinchem: dit parkeerterrein ligt naast de school en biedt plaats aan 90 auto's. Voor het parkeerterrein van de Belastingdienst Gorinchem geldt: vol=vol! Helaas is de parkeergarage van het Belastingkantoor niet beschikbaar. De Rijksgebouwendienst kon de sleutel niet meer vinden (geen grap). Maak gebruik van de overige opties.
  • Leidekkerstraat: u rijdt voorbij het Piazza Centre. Bij het eerstvolgende stoplicht gaat u rechtsaf, vervolgens neemt u de eerste straat links en rijdt u de Leidekkerstraat in.
  • Voermanstraat: u rijdt voorbij het Piazza Centre. Bij het eerstvolgende stoplicht gaat u rechtsaf, vervolgens rijdt u het Gymnasium Camphusianum voorbij en neemt u de derde straat links (Snijderstraat). Aan het einde van de Snijderstraat gaat u linksaf de Voermanstraat in.
  • Stadhuisplein: u rijdt voorbij het Piazza Centre. Bij het eerstvolgende stoplicht gaat u rechtdoor. U steekt vervolgens de spoorweg over en rijdt met de bocht mee. Bij de rotonde rijdt u linksaf het Stadhuisplein op.
  • Q-Park Station Gorinchem: u rijdt voorbij het Piazza Centre. Bij het eerstvolgende stoplicht gaat u rechtdoor. U steekt vervolgens de spoorweg over en rijdt met de bocht mee. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. U rijdt vervolgens het station voorbij. Voor het benzinestation slaat u linksaf en rijdt u Q-Park op.

Parkeren Reünie 2018

Tags: