Gefeliciteerd geslaagden 2012!

  • Posted on: 28 June 2012
  • By: Edwin

reVITAre feliciteert van harte de geslaagden van het examenjaar 2012! Tevens verwelkomen wij iedere kersverse alumnus, die zijn of haar  weg naar de website van reVITAre heeft gevonden. Word nu lid, jullie zijn van harte welkom!

Diploma-uitreiking Gymnasium Camphusianum 2012

Gisteravond vond de diploma-uitreiking plaats in de collegezaal van het Gymnasium Camphusianum. In een drie uur durende ceremonie werd aan zo'n 80 leerlingen het gymnasiumdiploma uitgereikt.

 

Na enkele jaren van afwezigheid was reVITAre dit jaar van de partij. Voorzitter Jan-Joost van Eeuwijk sprak aan het einde van de avond de kersverse oud-leerlingen toe. Daarnaast voorzag ledenadministrator Niels iedereen van een reVITAre-pen en een flyer.

 

Errata: In de flyer stond helaas een aantal taalfouten. De persoonsvormen waren na een te snelle copy-paste actie (uit de tekst van onze toespraak) nog niet van meervoud naar enkelvoud aangepast. Bovendien moet 'gymasium' natuurlijk 'gymnasium' zijn. En strikt genomen moet "Wordt dan nu lid" zonder 't' worden geschreven.

 

Onze excuses hiervoor, vooral aan de Neerlandici! De hierboven gelinkte flyer is inmiddels gecorrigeerd.

Tags: 

Reacties

Geslaagden van 2012, van harte gefeliciteerd! Veel succes met (het kiezen van) jullie studies, jullie reizen of baantjes, en we hopen snel van jullie te horen!