92 geslaagden in de Grote Kerk

  • Posted on: 3 July 2015
  • By: Hendrik

Op donderdagavond 25 juni vond de diploma-uitreiking van het Camphusianum plaats. 92 van de 99 kandidaten (dit maakt een slagingspercentage van 93%) ontvingen hun diploma. Door dit grote aantal was het Auditorium van de school te klein en vond de uitreiking plaats in de Grote Kerk.

In de tijd van de Latijnse School (1600-1879), de voorloper van het Gymnasium, vonden feestelijke bijeenkomsten ook in de Grote Kerk plaats. Een oude traditie werd dus in ere hersteld. Pauline Buirma uit Meerkerk ontving haar diploma als vijfde gezinslid uit één familie nadat eerder Charlotte (2007), Maxime (2010), Jacoline (2010) en Lidwine (2012) hun Camphusianum-diploma ontvingen. Sinds 1883 is het nog nooit voorgekomen dat vijf leden uit één gezin het Camphusianum-diploma ontvingen. Hun oom André Rieu bracht via een videobericht de muzikale hulde "Gaudeamus igitur" aan dit vijftal.

reVITAre feliciteert alle geslaagden met hun diploma, een knappe prestatie die alle kansen geeft op een mooie toekomst! reVITAre nodigt alle geslaagden uit om lid te worden via de site www.revitare.nl. Namens het bestuur wensen wij hen een fijne vakantie toe en veel succes en plezier in hun verdere leven!