Waarschuwingsbericht

U dient in te loggen of te registreren om dit formulier te bekijken.

Enquête toekomst reVITAre

  • Posted on: 28 April 2014
  • By: Jan-Joost

Het bestuur van reVITAre heeft bij het revitaliseren van de vereniging ervoor gekozen om de leden geen contributie te vragen,  om zo de drempel lid te worden zoveel mogelijk te verlagen. Ons doel was de band tussen oud-leerlingen, oud-docenten en de school in stand te houden of herstellen. Deze aanpak is een groot succes gebleken: in de afgelopen twee jaar is het ledenbestand opgeschoond, ververst en geüpdatet met actuele persoons- en verblijfsgegevens. Op dit moment telt reVITAre 385 leden!

Het bestuur wil reVITAre in de komende vijf jaar nog steviger met zijn voeten in de Gorinchemse klei zetten. Dat kan natuurlijk niet zonder onze leden. Met elkaar willen we vaststellen wat reVITAre voor een vereniging is en waar we heen willen met reVITAre.

Het bestuur heeft daarom een korte vragenlijst in elkaar gezet, aan de hand waarvan wij de koers voor de komende tijd willen gaan bepalen. In de vragenlijst komen zaken aan bod als:

  • wat kan reVITAre voor jou als lid betekenen?
  • naar welke activiteiten zou je komen?
  • wat vind je eigenlijk van het systeem waarbij we geen contributie vragen, maar wel een bijdrage voor afzonderlijke evenementen?

Heb je misschien suggesties of ideeën over wat reVITAre in de aanloop richting het 27e lustrum zou moeten doen? Deel ze met ons via deze vragenlijst en bepaal mee wat we de komende jaren gaan doen.

Vul hieronder, na te hebben ingelogd, de vragenlijst (4 vragen) in. Tijdens de ALV van 28 mei bespreken we de antwoorden van de deelnemers aan de vragenlijst.

 

Enquête toekomst reVITAre