Bestuur


Van links naar rechts: Hendrik Brandwijk, Edwin van de Koppel, Jan-Joost van Eeuwijk, Arco van Oord.

Jan-Joost van Eeuwijk
Voorzitter
Jan-Joost (1985-11-30) werkt sinds 2010 als adviseur parkeervoorzieningen bij Spark in Leidschendam. Hij studeerde na het behalen van zijn diploma op het Gymnasium in 2002 eerst een jaar Informatica en daarna Bouwkunde (specialisatie stedebouwkunde) in Eindhoven. In zijn vrije tijd staat hij op het hockeyveld of bespeelt hij saxofoon of gitaar.

Edwin van de Koppel
Secretaris
Edwin (1984-05-26) behaalde zijn diploma op het Gymnasium in 2002. Na zijn studie Cognitieve Kunstmatige Intelligentie te Utrecht, is hij gaan werken als analytics consultant bij Crystalloids in Amsterdam. Crystalloids helpt grote bedrijven in het implementeren en optimaliseren van geavanceerde marketingsystemen en -analysepakketten, zodat zij hun bottom-line resultaten kunnen verbeteren. Naast zijn werk is Edwin regelmatig te vinden op het basketbalveld. Ook ontwikkelt en beheert hij de site van reVITAre.

Hendrik Brandwijk
Penningmeester
Hendrik Brandwijk (1984-05-22) heeft na het behalen van zijn diploma in 2002 het mr.drs.-programma voor Economie en Rechten gevolgd in Rotterdam. Na het doorlopen van het Rijkstraineeshipprogramma werkt hij bij het ministerie van VWS. In zijn vrije tijd houdt Hendrik zich bezig met tennis, politiek en natuurlijk reVITAre!

Arco van Oord
Bestuurslid
Arco (1984-01-05) heeft na het ontvangen van zijn bronzen Dirk in 2002 de studie financiele econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in 2006 afgerond. Aansluitend heeft hij aan dezelfde universiteit 4 jaar promotie-onderzoek gedaan naar het robuust optimaliseren van aandelenportefeuilles onder onzekere omstandigheden. Sinds september 2010 is Arco werkzaam bij De Nederlandsche Bank bij het toezicht op de pensioenfondsen. In die functie houdt hij zich niet alleen bezig met het nieuwe pensioencontract en het beleggingsbeleid van pensioenfondsen, maar ook met het beleggingsbeleid en interne modellen (Solvency II) van verzekeraars. In zijn tijd op het Camphusianum heeft Arco nog de voorzittersfunctie van de GGC bekleed.

Wij hoop jullie spoedig te zien op een van de reVITAre-activiteiten!